keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ajatuksiani hyvästä ruoasta

Kuulun niihin ihmisiin, jotka syövät ruokaa vain kun se on hyvää. En ole ainakaan toistaiseksi siis joutunut elämään kovin suuressa nälässä (enkä toivottavasti joudukaan;)) ja olen myös ollut onnekas, sillä ruoka on usein hyvää!

Raaka-aineet ovat tärkeät, niiden pitää olla tuoreita ja hyviä. Suosin yksinkertaisia makumaailmoja (thaimaalaisia ja intialaisia ilotulituksia lukuun ottamatta;)). Oliiviöljyllä, laadukkaalla suolalla ja mustapippurilla päästään maustamisessa jo pitkälle. Kyytipojaksi sopii toki ripaus sitruunamehua ja tuoreet yrtit eivät ole koskaan pahitteeksi. 

Kovin pitkiä aikoja en arkiruoanlaittoon yleensä uhraa, mutta mielelläni silti kokeilen ihan perusarjessakin uusia toimivia makuja.

Viikonloppuisin on toki ihanaa viihtyä essussa vähän pitempäänkin. Viinilasi toisessa ja risottokauha toisessa kädessä, siitä ei lauantai-ilta paremmaksi muutu;)

Luvassa on kuitenkin arkiruokaa ja vähän parempaa ruokaa. Erikoisia gourmet- ja hifistelyjuttuja etsiville tämä on ehkä väärä foorumi, olen aika simppeli näissä ruoka-asioissakin:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti